Vår mission

Brand Compliance genomför revisioner med hög kvalitet. Vi är ackrediterade av relevanta myndigheter där det är möjligt. Våra kunder är informerade och utbildade – och vi guidar er med ett personligt och proaktivt sätt. Genom att erhålla nödvändiga kvalitetsmärken eller certifieringar kan organisationer uppnå önskad nivå av tillförlitlighet, professionalism och kvalitet. Så att de kan visa för kunder och leverantörer att de kan och vill göra affärer på ett förtroendebaserat sätt.

Vår vision

Brand Compliance strävar efter att bli ett europeiskt certifieringsorgan som är internationellt erkänt för expertis och tydlig personligt bemötande. Baserat på principen om ständig förbättring som organisation, så strävar Brand Compliance efter att alltid optimera vår service till våra kunder.

Kärnvärden för Brand Compliance:

Den rätta dynamiken och flexibiliteten – Vi vill tänka stort baserat på vår europeiska organisation, men fortsätta bevara personlighet och vi vill vara nära våra kunder.

Mänskliga och professionella – Ett team med kompetenta proffs, samt dessutom drivna personer med erfarenhet från vårt område.

Energiska och hjälpsamma – Vi vill lära känna er organisation först, så att vi kan vara proaktiva och personliga. Baserat på detta kan vi sedan erbjuda utbildningar och certifieringar.

Individuellt och ansvarsfullt – Med ett ansvarsfullt tillvägagångssätt och tydliga förklaringar, tar vi  vårt jobb seriöst och levererar till kund.